Egy nem mindennapi lakás.. ;)

   A kedves tulajdonosok egy nem mindennapi kéréssel fordultak hozzám " mi lenne ha a plafonra készítenénk egy áthidalót..." nagy örömükre és persze sajátoméra is sikeresen teljesítetem a feladatot és pozitív élményekkel gazdagodtam a beépítés során.


   Nagyon szép példa ez az újabb munka hogy ne féljünk nagyot álmodni, mert minden lehetséges a megfelelő kezekben.


Iskoláknak, Irodáknak is készülnek itt apróságok!!


Volt alkalmam már bárpult készítésében és ima terem berendezésében is. Alkalom adtán tömörfával is foglalkozom ha az igény úgy kívánja. A fotón is látható mozgatható zsalugáteres spaletta is megfelelően szemlélteti.Említettem már, hogy...

   ...ebben a rohanó világban nincs mindig idő tervezni. Éppen ezért vállalok lapra szerelt termékek összeállítását is. Éjjeli szekrénytől kezdve komplett konyhák, szekrénysorokig.

    Természetesen ennek előnye hogy pár órát vesz igénybe az összeszerelése és már gyönyörködhetünk is az új bútorunkban!Járhatok a kicsik kedvében is

Mert az álmok nem csak a mesékben válnak valóra :)


Vagy Kicsit nagyobbak kedvében is

Korosztálytól függetlenül..

   Szerencsére nem vagyunk egyformák éppen ezért tudok minden munkámból valami egyedit kihozni ami biztos nem jön szembe a haveroknál, szomszédnál, osztálytársnál.

   Munkáimban szeretek a kihívásokkal megbirkózni, innovációkat létrehozni, vágyakat és álmokat megvalósítani.


Tetőtér

Nekem ne mondja senki, hogy nem lehet megoldani...

   Sokszor hallom vissza hogy nem én vagyok az első aki jött felmérni és jönnek utánam mások is. 

   Komplett konyhák, hálók, nappalik, fürdők tervezése fotó realisztikusan hogy megtudjuk beszélni még is mi hogyan fog mutatni a beépítés után.